lauantai 23. huhtikuuta 2016

Puhtaalta pöydältä

Päätin siis aloittaa uuden blogin. Blogitauko teki hyvää ja siihen oli monta erillistä syytä. Nykyinen somekulttuuri, mihin olen itsekin jollain tavalla koukussa etenkin hevostelun osalta, alkoi harmittamaan, taustalla oli myös muita syitä. Joten jätin blogini, minkä kirjoittamisesta pidin kovin, mutta jos sen itsetarkoitus muuttuukin muuksi kuin miksi se on tarkoitettu, on hyvä välillä pysähtyä miettimään, miksi ylipäätään jakaa kaikki julkisesti muiden luettavaksi. Pieni tauko tekikin hyvää.

Eipä silti, olen pitänyt ns. treenivihkoa, mihin olen kirjoittanut mitä kaikkea olen tehnyt Tuikun kanssa. Siitä on ollut apua myös silloin kun olen halunnut tarkastaa, miten ratsastus on sujunut, onko taustalla jotain, mitä pitäisi tutkia etenkin kun on takapolvivaisen hevosen omistaja, joutuu joskus palaamaan muistiinpanojen pariin ja miettimään, milloin alkoivat ratsastuksessa tietyt ongelmat, mitkä voisivat viitata siihen, että takapolvi kaipaisi eläinlääkärin vierailua.

Enkä aio pelkästään kirjoittaa hevosestani, sivuille päätyvät joskus koiramme yhteiset hetket. Etenkin kun nyt talouteen on saapunut, pieni, ihastuttava Lilo meidän 11-vuotiaan Vilin seuraksi ja harmiksi :D. Joskus voin innostua kirjoittamaan myös muustakin. Erityisesti minua itseäni kiinnostaa hevosen ruokinta. Siitähän voi olla montaa mieltä. Vielä en tiedä mihin suuntaan lähden tämän kanssa ja miten innostun kirjoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tulevat esiin tarkistuksen jälkeen.